Manchester United saattaa luopua tulevana kesänä kuudesta pelaajasta, kertoo BBC.

United valmistautuu ensimmäiseen siirtoikkunaan, jonka aikana Ole Gunnar Solskjær toimii joukkueen vakituisena managerina. Tammikuun siirtoikkunassa United ei hankkinut yhtäkään pelaajaa, mutta myi vielä helmikuun puolella Marouane Fellainin kiinalaiseen Shandong Lunengiin.

Manchesterilaisten siirtosuunnitelmia mutkistavat Ander Herreran, Juan Matan ja Alexis Sánchezin tilanteet.

Herreran, 29, ja Matan, 30, sopimukset päättyvät kuluvan kauden jälkeen. Seura neuvottelee heidän kanssa uusista diileistä, mutta kummankaan kohdalla ei ole takuita siitä, että he jäisivät seuraan.

Guardian kertoo, että Herrera ei ole tyytyväinen nykyiseen palkkatasoonsa tai siihen, kuinka kauan jatkosopimusneuvotteluissa on kestänyt. Lehden mukaan Herrera tienaa nykyisellä diilillään noin 93 000 euroa viikossa, mutta haluaisi tuon lukeman nousevan jopa noin 230 000 euroon. Guardianin mukaan United on toistaiseksi tarjonnut Herreralle noin 140 000 euron viikkopalkkaa.

BBC:n mukaan Solskjær päättää, jääkö floppipelaaja Sánchez, 30, seuraan. Chileläishyökkääjä saa Manchesterissa todella suurta palkkaa, joka saattaa vähentää kiinnostuneiden määrää huomattavasti. Ja vaikka jollain seuralla olisi varaa häneen, kuinka moni seura haluaa korkeapalkkaisen pelaajan, joka on ollut tällä kaudella avauksessa vain 12 kertaa ja tehnyt vain kaksi maalia, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan?

Saksalaislehti Der Spiegel julkaisi viime vuoden toukokuussa Football Leaksin tietojen pohjalta artikkelin, jossa se kertoi, että Sánchez tienaa Unitedissa noin 456 000 euroa viikossa. Hän saa myös noin 87 500 euron bonuksen joka kerta, kun hän on aloituskokoonpanossa. Sánchezin ja Unitedin sopimus päättyy kauden 2021-2022 jälkeen.

Pelaaja, jonka United haluaa ehdottomasti pitää on maalivahti David de Gea. BBC:n mukaan seurassa on vahva luotto siihen, että espanjalaistorjuja ei lähde mihinkään. De Gean ja Unitedin sopimus päättyy ensi kauden jälkeen, mutta jatkosta neuvotellaan vielä.

Guardian taas kertoo, että United saattaa joutua myymään de Gean ensi kesänä, sillä seura ei halua menettää häntä ilmaiseksi ensi kauden jälkeen.

Guardian luettelee edellä mainittujen lisäksi mahdollisiksi lähtijöiksi Marcos Rojon, Matteo Darmianin ja Antonio Valencian.

Artikkeli päivitetty 4.4.2019 klo 12.46: Guardianin tiedot lisätty