Serie A:n huippuseura Internazionale haluaa tehdä entisestä Chelsea-managerista Antonio Contesta seuran uuden päävalmentajan, kertoo Tuttosport.

Myös Manchester Unitedista tällä kaudella erotettu José Mourinho ollaan yhdistetty italialasmediassa Interiin. Milanolaisseura ei kuitenkaan halua korvata Juliano Spallettia joukkueen entisellä managerilla, turvautuen mieluummin Italian maajoukkuetta ja Juventusta valmentaneeseen Conteen.

Italialaislehti La Repubblican mukaan Conte haluaisi tuoda Manchester United -hyökkääjä Romelu Lukakun mukanaan San Sirolle.

Mauro Icardin tulevaisuus Interin riveissä on ison kysymysmerkin alla menetetyn kapteeniuden ja Real Madridin kiinnostuksen myötä. Lukakun agentti on sen sijaan puhunut belgialaishyökkääjän haaveista pelata Valioliigan lisäksi muissa Euroopan huippusarjoissa.

– Hän [Lukaku] näkee mahdollisuuden pelata uransa aikana eri maissa koska hän haluaisi voittaa mestaruuksia ja todistaa itseään muuallakin. Hän haluaisi sanoa lapsilleen: ’Voitin siellä ja voitin siellä ja voitin siellä’ ja ’olin todella hyvä pelaaja kaikissa huippusarjoissa’, Lukakun agentti Federico Pastorello kertoi The Sunille.