The Guardian kertoo Leicesterin hakevan tehoja yläkertaansa Italiasta. Kyseessä on jo aiemminkin Valioliigaan huhuissa liitetty 23-vuotias kärki Andrea Petagna.

Ketut ovat tietojen mukaan valmiita tarjoamaan 20 miljoonaa euroa Atalantan pelaajasta, joka on viettänyt tämän kauden lainalla SPAL:issa.

31 Serie A -ottelussa koottu 14 maalin saalis ei ole millään mittarilla huono, mutta erityisen hyväksi sen tekee joukkue, jolle osumat on isketty. SPAL on Italian pääsarjassa sijalla 13, ja se on tehnyt kaudella yhteensä 34 osumaa.

SPAL on kuitenkin välttämässä karsiutumisen sarjasta, mikä tekee Leicesterin kaupanteosta vaikeampaa. Italialaisseuralla on nimittäin Petagnan lainasopimuksessa pykälä, joka velvoittaa sen hankkimaan hyökkääjän itselleen 10 miljoonan euron summalla, mikäli sarjapaikka säilyy.