Arsenal saanee tämän illan Eurooppa-liigan otteluun Valenciaa vastaan sairastuvalta vahvistuksia. Sekä saksalaispelintekijä Mesut Özil että puolustaja Nacho Monreal osallistuivat joukkueen harjoituksiin London Colneylla normaalisti.

Monreal missasi viime viikonlopun Leicester-tappion pohjevamman takia. Özil puolestaan oli sivussa jalkapöydän vamman takia.

Vaikka Arsenal saakin kaksi tärkeää lenkkiä takaisin kotipeliinsä, manageri Unai Emery paljasti eilen, että joukkueen tärkeimpiin pelaajiin kevätkaudella kuulunut Aaron Ramsey ei pysty enää pelata tällä kaudella.

Ramsey loukkasi takareitensä Eurooppa-liigan puolivälieräkamppailussa Napolia vastaan, eikä hän kuntoudu ajoissa ennen kauden viimeistä peliä. Tämä tarkoittaa, että walesilaisen pelit Arsenalissa on pelattu, sillä hän siirtyy kesällä ilmaisella siirrolla Juventukseen.

Myös Barca-laina Denis Suarez, jonka peliaika on jäänyt Tykkimiehissä lähes mitättömäksi, on koko loppukauden sivussa nivusvamman takia.