Denis Suárez siirtyi Barcelonasta Arsenaliin loppukauden mittaiselle lainalle tammikuun siirtoikkunassa.

25-vuotias galicialaiskeskikenttäpelaaja jäi syyskaudella olemattomaan rooliin Barcelonassa.

Suárezin rooli on jäänyt Arsenalissakin pieneksi. Suárez pelasi Arsenalin paidassa yhteensä kuudessa ottelussa, kunnes putosi penkille ja sai lopulta nivusvamman, joka pitää espanjalaisen loppukauden sivussa.

Suárez on pelannut koko kauden aikana Barcelonassa ja Arsenalissa yhteensä 352 minuuttia. Suárez oli kahdesti Barcelonan avauskokoonpanossa Copassa, mutta muuten minuutit ovat kertyneet vaihtomiehenä.

Suárezilla on mahdollisuus voittaa rikkonaisesta kaudestaan huolimatta peräti viisi pokaalia. Suárez sai minuutteja alleen La Ligassa ja Espanjan Supercopassa, jotka Barcelona voitti. Barcelona on edennyt myös Copan finaaliin ja on lähellä finaalipaikkaa myös Mestarien liigassa. Suárez pelasi neljä ottelua Copassa ja kaksi Mestarien liigassa.

Sen lisäksi Suárez pelasi Arsenalin paidassa Eurooppa-liigaa kahdessa ottelussa. Arsenal voitti Eurooppa-liigan välierien avausosassa Valencian maalein 3-1 ja on siten lähellä kilpailun finaalipaikkaa. Suárezilla on siten mahdollisuus voittaa Espanjan Supercopan ja La Ligan lisäksi niin Copa del Rey, Mestarien liiga kuin Eurooppa-liigakin, koska keskikenttäpelaaja sai minuutteja alleen jokaisessa kilpailussa.