Tammikuussa Stokesta Burnleyn paitaan siirtynyt Peter Crouch harkitsee uransa päättämistä. 38-vuotias konkari on kuitenkin saanut varoittavia lausuntoja aiheesta.

– Olen puhunut sellaisten kanssa, jotka ovat lopettaneet ollessaan vielä pelikunnossa. Kaikki ovat katuneet lopettamispäätöstään. Jokainen heistä on kehottanut minua jatkamaan niin kauan kuin vain pystyn.

Paluu Valioliigaan ei sujunut aivan osapuolten toiveiden mukaisesti; Crouch ei ollut kertaakaan Burnleyn avauskokoonpanossa, eikä onnistunut maalinteossa myöskään vaihtomiehenä. Maaliskuussa tehty umpisuolileikkaus vei veteraanin sivuun lähes kahdeksi kuukaudeksi. Päätös tulevasta ei kuitenkaan ole helppo, ja manageri Sean Dychen lausuntojen perusteella jatkosopimus Claretsissakin on mahdollinen.

– Tiedän, että mikäli päätän haluta jatkaa, myös pystyn siihen. Tunnen kuntoni hyväksi, harjoittelen päivittäin, ja olen onnistunut välttämään pahemmat vammat. Pelaamisen lisäksi on kuitenkin myös muita hommia, joiden tekemisestä nautin. Yritän istua alas miettimään asiaa perheeni kanssa; luultavasti he kertovat mitä minun pitää tehdä.

Mikäli päätös kallistuu lopettamisen puolelle, helppoa elämä ei alkuun tule olemaan.

– Olen pelannut joka päivä 23 vuoden ajan. Sen jälkeen tulee olemaan rankkaa herätä aamulla tilanteeseen, jossa sama ei enää jatkukaan.

Lähde: Sky Sports