Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær valmistautuu kiireiseen kesään pelaajahankintojen valossa.

United jäi Valioliigassa tällä kaudella kuudenneksi ja ilman paikkaa ensi kauden Mestarien liigasta. Useiden huippupelaajien odotetaan lähtevän.

Solskjær on nimennyt yhden ominaispiirteen, mitä hän haluaa tulevilta pelaajahankinnoiltaan. Se piirre on yksinkertaisesti oikea asenne.

Manchester United

@ManUtd
Ole talks about rebuilding his team and what he’s looking for in the transfer window. 👇 #MUFC

Norjalaismanagerin mukaan erityisesti Jesse Lingard ja Marcus Rashford ovat sellaisia pelaajia, joiden työmoraali ja asennoituminen on huippulaatua.

– Olemme pyrkineet opettamaan pelaajiamme ja lapsiamme olemaan kunnollisia ihmisiä. Minun vuosina, parhaat pelaajat ovat aina olleet parhaita ihmisiä, Solskjær kertoi MUFC TV:lle.

– Sinulla on oltava oikeanlainen arvojärjestelmä. Miten sen nyt sanoisi? Tietynlainen asenne ollaksesi Manchester Unitedin pelaaja.

– Sinulla on oltava oikeanlaisia ominaisuuksia ja meidän fanimme haluavat nähdä innostavia pelaajia. Haluamme nousta meidän penkeiltämme. Nähdä puolustajia, jotka puolustavat henkensä edestä, se on kaikista tärkeintä.

– Kun prässäämme Jessen ja Marcuksen kanssa, otteluissa Barcelonaa, PSG:tä, Liverpoolia ja Chelseaa vastaan, kun aloitamme nämä isot ottelut, kannattajamme ylistävät hyökkääjää joka tekee taklauksen.

– Sellaista se on aina ollut meidän seurakulttuurissamme. Sinulla on oltava se työmoraali, ja me selaamme markkinoita ja koitamme löytää oikeanlaiset pelaajat.