Argentiina on nimennyt joukkueensa kesällä pelattavaan Etelä-Amerikan mestaruusturnaukseen, Copa Américaan.

Joukkueen pelillinen johtaja on luonnollisesti Barcelonan Lionel Messi, mutta mukana on myös neljä pelaajaa Valioliigasta.

Argentiinan puolustuksessa nähdään Manchester Cityn Nicolás Otamendi ja Tottenhamin Juan Foyth. Vasemmalle laidalle tai keskikentän hyökkäävään rooliin on tarjolla Watfordin Roberto Pereyra, ja hyökkäyksen keskikaistalla vastuuta saanee Man Cityn Sergio Agüero.

Argentiinan joukkue kokonaisuudessaan:

Maalivahdit: Estebán Andrada (Boca Juniors), Franco Armani (River Plate), Agustín Marchesin (America de Mexico).

Puolustajat: Renzo Saravia (Racing), Nicolás Otamendi (Manchester City), Juan Foyth (Tottenham), Germán Pezzella (Fiorentina), Ramiro Funes Mori (Villarreal), Milton Casco (River Plate), Nicolás Tagliafico (Ajax), Marcos Acuña (Sporting Lisbon).

Keskikenttäpelaajat: Rodrigo De Paul (Udinese), Leandro Paredes, Ángel Di María (Paris Saint-Germain), Roberto Pereyra (Watford), Giovani Lo Celso (Real Betis), Guido Rodríguez, Exequiel Palacios (River Plate).

Hyökkääjät: Lionel Messi (Barcelona), Sergio Agüero (Manchester City), Paulo Dybala (Juventus), Matiás Suárez (River Plate), Lautaro Martínez (Inter Milan)