Saksalainen jalkapallolegenda Lothar Matthäus on varma siitä, että 23-vuotias laitahyökkääjä Leroy Sané siirtyy Manchester Citystä Bayern Müncheniin.

Kolme kautta Englannin kentillä pelanneen Sanén nimi on yhdistetty viime päivien aikana Saksan mestariseuraan. Sopimus Cityn kanssa on voimassa vuoteen 2021 saakka.

– Leroy Sané on pelaaja, joka minun silmissäni lumoaa Bayernin fanit ensi kaudella. Olen varma, että hän siirtyy Müncheniin, Matthäus sanoo kolumnissaan Skylla.

Hänen mukaansa suurin osa siirroista toteutuu, mikäli seurapomo Uli Hoeness julkisesti myöntää pelaajan tavoittelun.

– Ja se olisi fantastinen siirto, sillä Sané on yksi parhaista laitureista. Ovela, vaarallinen maalin edessä, nopea, käyttökelpoinen molemmilla laidoilla ja hänellä on loistava tulevaisuus, ylistää Matthäus.

(Pep) Guardiola ei oikeastaan ole tyytyväinen häneen. Pelaaja haluaa säännöllisemmin peliaikaa, ja Bayern valmistautuu (Arjen) Robbenin ja (Franck) Ribéryn lähtöön hankkimalla ainakin yhden miehen laidalle. Se olisi win-win-tilanne jokaiselle osapuolelle.

Bayern maksoi jo jättisumman Atlético Madridin Lucas Hernándezista. Matthäus odottaa siirtoennätyksen menevän uusiksi Sanén hankkimisen myötä.

– Laadulla on aina hintansa, ja Sané on kalliimpi kuin Lucas Hernándezin 80 miljoonan euron ennätyssiirto. Hän ei ole ehkä yhtä kallis kuin Neymar, mutta 100 miljoonan euron summa on todennäköinen.

Lähde: Goal