Tottenhamissa, Manchester Unitedissa ja Englannin maajoukkueessa aikoinaan legendaksi palloillut Teddy Sheringham kommentoi Gareth Balen pattitilannetta Real Madridissa Betstarsille.

Walesilainen ei halua jättää seuraa, vaikka valmentaja Zinédine Zidane on tehnyt hyvin selväksi, että peliaikaa ei hänen alaisuudessaan tipu.

– Minä neuvoisin Balea lähtemään, ja unohtamaan ne 30 miljoonaa puntaa, jotka on laskelmoinut tulevina kausina tienaavansa. Elämä tulisi jossain toisaalla pelatessa olemaan varmasti nautittavampaa. Real Madrid -sota ei ole hänen voitettavissaan.

51 A-maaottelua pelannut ex-hyökkääjä ei malttanut olla sisällyttämättä arvioonsa myös pientä huomautusta Manchesterin seudulle.

– Bale on samassa tilanteessa kuin moni Manchester Unitedin pelaajista kauden päätyttyä, istuen sikari suussaan pukuhuoneen nurkassa. ”Anna minulle minun rahani, niin lähden. Muuten en liikahda mihinkään, sillä sopimukseni jatkuu”, he sanovat.