Tottenhamin hyökkääjä Fernando Llorente on voittanut lähes kaikki mahdolliset pokaalit uransa aikana. Mestarien liigan pystiä hän ei kuitenkaan ole vielä päässyt nostamaan.

Tottenham on selviytynyt nyt ensimmäistä kertaa koskaan Mestarien liigan finaaliin, missä sitä vastaan asettuu Valioliigan kilpakumppani Liverpool. Loppuottelu pelataan tänään Wanda Metropolitanolla kello 22:00 Suomen aikaan.

Llorenten sopimus lontoolaisseurassa tulee päätökseen tämän kauden jälkeen, eikä hän halua poistua seurasta tyhjin käsin. Hänen mukaansa ”jalkapallo on hänelle Mestarien liigan velkaa”.

[readmore from=Tottenham]

– Kun olin nuori, tunsin että minulla olisi kyky menestyä. Mutta kaikki saavutukseni on tullut kovan työn kautta, Llorente kertoi Marcalle.

34-vuotias espanjalaiskärki on voittanut uransa aikana yhdet MM-kisat, EM-kisat, Eurooppa-liigan, kaksi Serie A -mestaruutta, Coppa Italian sekä kaksi Italian Supercupia. Llorente kävi myös lähellä Mestarien liigan voittoa vuonna 2015, kun Juventus hävisi finaalissa Barcelonalle 1-3-lukemin. Maailmanmestaruus on kuitenkin hänen suurin saavutuksensa.

– En koskaan unelmoinut siitä, Llorente muisteli vuoden 2010 MM-kisoja.

– Se oli jotain mikä tapahtui kovan työn ansiosta. Näet itsesi keskellä Espanjan kovimpien pelaajien sukupolvea, pelaamassa niin hyvin. Se oli erityistä. Se on uskomaton muisto.

LUE MYÖS:

OTA MYÖS MESTARIEN LIIGAN FINAALIN LIVE SEURANTA HALTUUN!