Liverpool kohtaa tänään Tottenhamin Mestarien liigan finaalissa kello 22:00 Suomen aikaan.

Liverpool selvisi Mestarien liigan loppuotteluun myös viime vuonna, mutta jäi silloin kakkoseksi Zinédine Zidanen Real Madridille 1-3-lukemin.

Nyt Virgil van Dijk ja kumppanit haluavat kuitenkin pyyhkiä menneet mielestään ja voittaa Tottenhamin Wanda Metropolitanolla.

– Otin paljon kokemusta siitä (viime vuoden finaalitappiosta). Toivottavasti voin käyttää sitä. Finaalissa häviäminen on aina kivuliasta, van Dijk kertoi BBC:lle.

Liverpool voitti Tottenhamin kummallakin kerralla 2-1-lukemin päättyneen valioliigakauden aikana. Van Dijk ei kuitenkaan näe Liverpoolia ennakkosuosikkina edellisistä kohtaamisista huolimatta.

– Ihmiset voivat sanoa mitä he haluavat, että meillä oli parempi kausi kuin heillä liigassa. Se oli kenties totta, mutta mitä vain voi tapahtua. Loppuottelu on vain yksi ottelu, van Dijk muistutti.

– Heillä on erittäin hyvä joukkue. Heillä on fantastinen maalivahti, kaksi erinomaista topparia ja keskikenttä joka on ollut todella hyvä. Ylhäällä heillä on pelaajia jotka voivat tehdä eroavaisuuden, joten meidän on oltava valppaina.

LUE MYÖS:

OTA MYÖS MESTARIEN LIIGAN FINAALIN LIVE SEURANTA HALTUUN!