Juventuksesta viime kesänä vapailla papereilla Arsenaliin siirtynyt, 35-vuotias Stephan Lichtsteiner välitti odotetun viestin kannattajille maanantaina Instagram-tilillään. Klassinen ”kiitos ja anteeksi” -muoto on puolustajan tekstissä hallistevana.

Kaikki kilpailut mukaan lukien laitapakki ehti kantaa tykkipaitaa 23 ottelussa, ja jatkaa nyt siis matkaansa edelleen. Peräti seitsemään otteeseen Scudettoa Juvessa juhlinut konkari ei tietenkään voi olla tyytyväinen Valioliigan viidenteen sijaan, ja tappioon Eurooppa-liigan finaalissa päättyneeseen kauteen.

– Olimme lähellä lisätä uuden luvun tämän seuran uskomattomaan historiaan. Lähelle pääseminen ei valitettavasti koskaan riitä. Tätä on vaikea niellä, olen hyvin pettynyt. Rakastin kuulumista tähän seuraan. Se oli mahtava haaste ja kokemus, joka valitettavasti jäi ilman onnellista loppua.