Chelsea on Telegraph-lehden tietojen mukaan varoittanut Atlético Madridia siitä, että seura on valmis katkaisemaan kärkipelaaja Álvaro Moratan lainasopimuksen ja kutsumaan tämän takaisin, jos espanjalaisseura ei tee siirrosta pysyvää tänä kesänä.

Morata, 26, siirtyi Atléticoon tammikuussa 18 kuukauden lainasopimuksella. Chelsealla on kuitenkin oikeus kutsua pelaaja takaisin kesän siirtoikkunan aikana, mikäli espanjalaiset eivät lunasta miestä itselleen 50 miljoonalla punnalla eli vajaalla 56 miljoonalla eurolla.

Chelsea on ahtaassa raossa siirtopannansa takia. Seura ei pysty rekisteröimään uusia pelaajia kahden siirtoikkunan aikana.

Atlético puolestaan tarvitsee rahaa, jos se nappaa kohuteini João Félixin Benficasta yli sadalla miljoonalla eurolla. Se olisi huono uutinen Moratalle, joka haluaisi jatkaa Madridissa.

Morata saapui Stamford Bridgelle kesällä 2017. Hänen pitkää sopimustaan on jäljellä vielä kolme vuotta.