Täydet kymmenen kautta Sunderlandia edustanut Lee Cattermole on jättänyt seuran.

Bryan Oviedon kanssa ainoana pelaajana perättäisten kausien putoamiset, ensin Valioliigasta Mestaruussarjaan, ja edelleen Ykkösliigaan kokeneen 31-vuotiaan tulevaksi osoitteeksi on veikkailtu Sheffield Wednesdayta. Näin ura jatkuisi vielä yhtä sarjatasoa viime kautta korkeammalla.

Sunderland hävisi Ykkösliigan nousukarsinnassa keväällä Charltonille.

Cattermole siirtyi Sunderlandiin vuonna Wiganista. Murheelliseen tilaan ajautuneiden, Stadium Of Lightin isäntien jättäminen ei ollut helppoa.

– Sunderland on erityinen seura, jonka jättäminen ei ole helppoa. Uskon silti, että nyt on oikea aika uudelle haasteelle.

Vaikka Black Catsin tunneli on pitkä, jää mieleen tietysti niitä parempia muistoja.

– Seuralla on kymmenvuotiaan jaksoni aikana ollut fantastisia managereita, henkilökuntaa ja pelaajia. Olen onnekas, saatuani olla osa sitä kaikkea.

– Ennen kaikkea haluan kiittää kannattajia. Te teette tästä seurasta ainutlaatuisen. Intohimonne ja sitoutumisenne on inspiroinut minua urallani Sunderlandissa, ja niin se tulee tekemään joukkueelle myös jatkossa. Kiitos.

Joe Gorman

@JoeGorman_
Lee Cattermole appreciation thread

2009-2019

James Hunter

@JHunterChron
Sad to see Lee Cattermole depart. He’s been an inspirational figure for #safc over the last decade, and gave his all when others gave up. Finances meant he was always likely to leave this summer, but he had an excellent season last year and will be missed on the pitch