Arsenal on saksalaisen Bildin mukaan RB Leipzig -puolustaja Lukas Klostermannin kintereillä. 23-vuotiaan tilanne ei kuitenkaan ole kovin yksinkertainen – eikä skenaario, joka mahdollistaisi tämän saapumisen Emiratesille, kenties miellytä kaikkia Tykkimiesten kannattajia.

Alle 21-vuotiaiden EM-kisoissa moniin tahoihin vaikutuksen tehnyt Klostermann on myös Atlético Madridin kiikareissa – samoin kuin Gunnersin juuri kuntoutumassa oleva Héctor Bellerín.

Sportswitness arvioi, että Arsenalin mahdollisuus Klostermannin nappaamiseen piilisi siinä tilanteessa, että se suostuisi myymään Barcelonasta seuran junioreihin vuonna 2011 liittyneen espanjalais-laitapakin Madridiin.

Bellerín on pelannut itsensä viime kausilla Arsenalin ehdottomaksi ykkösvaihtoehdoksi oikean puolustajan paikalle, mutta kärsi pahan loukkaantumisen, joka pilasi käytännössä koko viime kauden.

Vahvasti pohjoislontoolaistunut 24-vuotias palailee parhaillaan tositoimiin, mutta ei tietojen mukaan ehdi pelikuntoon valioliigakauden alkuun mennessä.

Héctor Bellerín

@HectorBellerin
So as i said, it was about time ⏳✂💇🏻♂

Kauppasuunnitelmiin vaikuttavat suuresti myös seurojen käytettävissä olevat varat. Arsenalin siirtokirstun pohja pilkottaa, kun taas Atlético on myynyt nipun isoja tähtiään, eikä liene varsinaisessa talousahdingossa.