Varsinkin pelaajatarkkailusta vastanneen Sven Mislintatin äkillisen lähdön jälkeen on Gunners-leirissä odotettu juuri tullutta uutista kuin kuuta nousevaa: Edu palaa seuraan.

Arsenal

@Arsenal
Welcome home, Edu 👋

Pohjois-lontoolaisten uusi urheilutoimenjohtaja saapui Emiratesille tuoreena Copa América -voittajana; hän on toiminut viime vuodet Brasilian eri maajoukkueiden tehtävissä.

Arsenal-johdon Raul Sanllehi kommentoi asiaa hyvin tyytyväisenä.

– Olemme todella innoissamme Edun tulosta tiimiin. Hänellä on todella arvokasta kokemusta ja teknistä tietämystä jalkapallosta, ja mikä tärkeintä, hän on Arsenalin mies. Hän tuntee seuran, tietää mitä se edustaa, ja mitä se merkitsee miljoonille ihmisille ympäri maailmaa.

Brasilialainen itse ei paljoa tyytyväisyydessä Sanllehille häviä.

– Arsenalilla on ollut aina erityinen paikka sydämessäni, joten olen todella innostunut paluustani, ja uudesta roolista täällä. Odotan pääseväni tekemään tulosta.

Eduardo César Daude Gaspar pelasi Gunnersissa aikoinaan viiden kauden ajan, ja edusti seuraa 30 ottelussa legendaarisella, tappiottomalla kaudella 2003-2004. Hänellä on tilillään 22 Brasilian A-maaottelua – ja myös kokemusta päävalmentaja Unai Emeryn kanssa työskentelystä, pelattuaan tämän alaisuudessa Valenciassa.