Eilen uutisoitiin Englannin Mestaruussarjaa pelaavan Brentfordin uudesta siirtoennätyksestä, sen kinnittäessä Ruotsin maajoukkuetoppari Pontus Janssonin saman sarjan Leedsistä. Nyt Sky Sports kertoo saman pelipaikan Ezri Konsan olevan tekemässä Janssonille tilaa – ja siirtymässä Valioliigaan.

21-vuotias on tietojen mukaan hyvin lähellä siirtoa korkeimmalle sarjatasolle jälleen palaavaan Aston Villaan. Kotikulmillaan tähän saakka viihtynyt Konsa siirtyi Beesiin vuosi sitten Charltonista 2,85 miljoonalla eurolla. Nyt Transfermarkt arvioi tämän olevan 3,5 miljoonan arvoinen. Skyn mukaan kyse on kuitenkin paljon suuremmista summista, sillä Konsan sopimuksessa on siirtopykälä, joka täyttyisi kaikkiaan yli 13 miljoonan euron arvoisessa sopimuksessa.

Konsa on pelannut Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa seitsemän ottelua.

Brentfordin edustusmiehistöön kuuluu myös suomalaishyökkääjä Marcus Forss.