Newcastlen 21-vuotias keskikenttäpelaaja Sean Longstaff sanoo, että hän on imarreltu Manchester Unitedin osoittamasta kiinnostuksesta.

Viime kaudella polvensa loukannut Longstaff on hyvin lähellä täyttä pelikuntoa. Newcastlen uusi manageri Steve Bruce haluaisi pitää kiinni pelaajasta, mutta manchesterilaiset voivat tulla apajille ennen siirtoikkunan umpeutumista.

– Pidän vain pääni alhaalla. Yritän ainoastaan päästä pelikuntoon – se on ainoa asia, johon voin keskittyä. Olen edelleen Newcastle Unitedin pelaaja, Longstaff sanoo Chroniclelle.

Mies kuitenkin myöntää, että hänen elämänsä on muuttunut dramaattisesti viimeksi kuluneen vuoden aikana.

– Jos joku olisi sanonut minulle vuosi sitten, että olisin nyt tässä tilanteessa, olisin todennäköisesti nauranut heille. Tähän aikaan viime vuonna minun piti päättää, lähdenkö lainalle Ykkösliigaan. Vuotta myöhemmin näen, että nimeni yhdistetään yhteen maailman suurimmista seuroista, toteaa Longstaff.

– Minun kannaltani se kaikki on oikeastaan positiivista. Se antaa enemmän itseluottamusta. Kun olin kokoonpanossa lyhyen aikaa, ihmiset huomasivat minut. Se on imartelevaa, mutta minun työni on nyt Newcastlessa.