AS:n mukaan Manchester City on valmis maksamaan Mikel Oyarzabalin 75 miljoonan euron ulosostopykälän, jos Leroy Sané poistuu seurasta.

Lähde kertoo Manchester Cityn tehneen jo Oyarzabalille tarjouksen. Jos Oyrzabal hyväksyy saamansa tarjouksen ja Sanén siirto Bayern Müncheniin ottaa viimein tuulta alleen, Manchester City ilmoittaa Real Sociedadille maksavansa baskin ulosostopykälän.

22-vuotias Oyrzabal on noussut vuosien saatossa Real Sociedadin suurimmaksi keulakuvaksi. Seuran oma kasvatti on edustanut ykkösjoukkuetta nuoresta iästään jo useamman vuoden ajan.

Vasen laituri teki viime kaudella La Ligassa 13 maalia. Edellisellä kaudella maaleja syntyi yksi vähemmän.

Oyrzabal oli mukana Espanjan A-maajoukkueen viimeisimmässä ryhmässä, ja sai peliminuutteja Ruotsia vastaan pelatussa EM-karsintaottelussa. Ottelu oli Oyarzabalille toinen A-maajoukkueessa. Oyarzabal teki kyseisessä ottelussa myös ensimmäisen A-maajoukkuemaalinsa.