Manchester United voitti tiistai-iltana norjalaisseura Kristiansund BK:n 1-0-lukemin Oslossa. Ottelu pelattiin United-manageri Ole Gunnar Solskjærin kotimaassa.

Kamppailua dominoineella Manchester Unitedilla oli useita tilaisuuksia edetä ottelussa johtoon, mutta ratkaisumaalia saatiin odottaa aina viimeisille peliminuuteille asti.

Kristiansund-maalivahti kaatoi Juan Matan rangaistusalueelle, kun ottelua oli enää minuutti jäljellä. Espanjalaistaituri astui itse pallon taakse ja upotti pilkkunsa sisään.

Krstiansundin riveissä esiintyi myös Solskjærin poika, Noah Solskjær. 19-vuotias keskikenttäpelaaja pelasi ottelun viimeiset viisi minuuttia, mutta ei pystynyt auttamaan joukkuettaan tasoihin.

– Tämä oli kova peli. He puolustivat hyvin ja maalivahdit olivat hyvässä iskussa. Me liikutimme palloa hyvin, emmekä kärsineet loukkaantumisia, joten tämä oli jälleen hyvä askel Chelsean suuntaan, Juan Mata kommentoi Evening Standardille.

Manchester United on voittanut nyt kaikki harjoituskautensa ottelut tänä kesänä. Joukkueen ensimmäinen testi Valioliigassa on Chelsea.