Manchester United pelaa harjoituskautensa seuraavan ystävyysottelun norjalaisseura Kristiansundia vastaan. Kyseessä on sama seura, jonka riveissä United-manageri Ole Gunnar Solskjærin 19-vuotias poika Noah Solskjær tällä hetkellä pelaa.

Noah, joka on edustanut Kristiansundin B-joukkueetta 13 kertaa, tulee tekemään debyyttinsä seuran ykkösmiehistössä isänsä valmentamaa manchesterilaisseuraa vastaan. Vain harvat voivat edes unelmoida vastaavasta.

Ole Gunnar Solskjær pelasi Unitedissa 11 kauden ajan, tehden 91 maalia 235 liigaottelussa. Kristiansundin päävalmentajan Christian Michelsenin mukaan 46-vuotias ex-hyökkääjä on kuitenkin hieman erityyppinen pelaaja kuin Noah.

– Vaikka hänen isänsä oli tehokkaimmillaan boksin sisällä, Noah on yleensä se pelaaja joka aloittaa hyökkäykset, Michelsen kertoi.

– Hänellä on paljon taitoa ja ymmärtäväisyyttä lajista – Noah on käynyt hyvässä koulussa. Hän ja useat muut näistä nuorista ovat olleet seurassamme jo jonkin aikaa.

Noah ei myöskään itse ota isästään mallia. Aiemmassa haastattelussa nuori keskikenttämies paljasti jäljittelevänsä entistä Manchester United pelaajaa Michael Carrickia.

– Minun roolimallini on Michael Carrick. Aluksi aloitin kärjessä, mutta mitä kauemmin olen pelannut, sitä alemmas olen pudottautunut.

– Olen enempi numero kutonen kuin numero kymppi. Olisi hienoa päästä pelaamaan [Unitedia vastaan]. Olen tottunut koviin peleihin, Noah kertoi.

Manchester Unitedin ja Kristiansundin välinen ottelu pelataan tänään tiistaina kello 20:00 Suomen aikaa.

Lähde: BBC