Uusi valioliigakausi käynnistyy perjantaina, ja Newcastle pyrkii vielä vahvistamaan hyökkäystään. Ranskalaisen L’Équipen mukaan Harakoiden tähtäimessä on Bordeaux’n kärkimies Francois Kamano, jonka seura arvioi tiettävästi 15 miljoonan euron arvoiseksi.

23-vuotias Kamano on edustanut Bordeaux’ta viimeiset kolme kautta. Parhaiten vasemmalla laidalla viihtyvä Kamano voi pelata myös piikissä. Viime kauden maalisaldo Ligue 1:ssä oli kymmenen osumaa. A-maajoukkuetasolla hän edustaa Guineaa, jolle mies on ampunut 31 ottelussa kuusi maalia.

Kamanosta ovat olleet kiinnostuneita myös Monaco ja Genoa, mutta Bordeaux haluaa kaupan maaliin mahdollisimman pian, ja Valioliigassa eletään siirtoikkunan viimeistä päivää.

Newcastle Chroniclen mukaan myös Andy Carrollin mahdollinen kotiinpaluu on tapetilla. Carroll on Newcastlen kasvatti, joka teki kaudella 2010-2011 Harakoille 19 ottelussa 11 maalia ennen tammikuusiirtoaan Liverpooliin. Liverpoolista matka jatkui West Hamiin, jossa Carrollia ovat kuitenkin riepotelleet useat loukkaantumiset.

193-senttisen entisen Englannin A-maajoukkuepelaajan sopimus on päättynyt, joten siirtotakaraja ei sido Carrollin hankinnassa Newcastlea tai muitakaan seuroja. Carrollin itsensä kerrotaan olevan siirron mahdollisuudesta innoissaan, mutta Newcastle haluaa varmistua siitä, että Carrollin fyysinen kunto sallii Valioliigassa pelaamisen.

Lähteet: Get French Football News ja Sky Sports