Liverpool saattaa tarjota sopimuksen konkarimaalivahti Andy Lonerganille, jos ykkösvahti Alisson Beckerin toipuminen loukkaantumisesta kestää, kertoo BBC.

Joukkueen maalivahtiosasto on kokenut tällä viikolla paljon muutoksia. Ensin kakkosvahti Simon Mignolet siirtyi belgialaiseen Club Bruggeen. Hänen tilalleen Alissonin kirittäjäksi hankittiin Adrián, joka oli vailla seuraa jätettyään viime kauden jälkeen West Hamin.

Adrián pääsi tositoimiin heti Valioliigan avausottelussa, perjantaina Norwichia vastaan, kun Alisson loukkaantui ensimmäisellä puoliajalla.

Huhujen mukaan Alisson saattaa olla sivussa jopa neljä viikkoa. Kaiken lisäksi Liverpoolin kolmosmaalivahti Caoimhin Kelleher on yhä puolikuntoinen rannevamman takia.

Lonergan, 35, harjoitteli Liverpoolin kanssa jo aiemmin tänä kesänä joukkueen maalivahtivajeen takia. Hän on tällä hetkellä ilman seuraa lähdettyään viime kauden jälkeen Mestaruussarjan Middlesbrough’sta. Lonergan on ollut jo muutaman viime kauden varavahdin roolissa, mutta hän on tehnyt mittavan uran Englannin alemmilla sarjatasoilla.