Liverpoolin ykköstorjuja Alisson on määrätty vähintään kahdeksi viikoksi sivuun pohjevamman takia.

Loukkaantuminen on aiheuttanut harmaita hiuksia erityisesti niille Fantasy Premier League -managereille, jotka valitsivat brassivahdin joukkueeseensa viime viikonloppuna.

Alisson (£6.0m) oli ensimmäiselle kierrokselle lähdettäessä pelin valituin maalivahti. Nyt hänelle on kuitenkin löydettävä oiva korvaaja.

Olemme listanneet viisi vahvinta ehdokasta Alissonin korvaajaksi tulevia ottelukierroksia varten.

Adrián, Liverpool – £4.5m

Ottaen huomioon, että sinulla on jo Liverpoolin mies valittuna, voi olla fiksua korvata hänet yksinkertaisesti saman joukkueen maalivahdilla. Entinen West Ham -veskari Adrián on halpa vaihtoehto ja tulee varmasti pelaamaan aina niin pitkään kunnes Alisson palaa Liverpoolin maalin suulle. Hänet valitessasi voit myös käyttää ylimääräiset rahat muiden pelaajien vahvistamiseen.

Mathew Ryan, Brighton – £4.5m

Brightonin ykkösmaalivahti Mathew Ryan on erinomainen budjettivalinta Alissonin korvaajaksi. Australialaisveskari piti maalinsa puhtaana Watfordia vastaan ja sai hieman lisäpisteitäkin torjuntojensa avulla. Otteluohjelma on myös suotuisa, sillä Brighton pelaa seuraavasta neljästä ottelustaan peräti kolme kamppailua kotona. Ainut kova testi on kolmen viikon päästä koittava vierailu Manchester Cityssä.

David De Gea, Manchester United – £5.5m

David De Gea piti avausottelussaan nollat Chelseaa vastaan ja keräsi eniten pisteitä (10) ensimmäiseltä kierrokselta muihin maalivahteihin verrattuna. Aaron Wan-Bissakan ja Harry Maguiren vahvistama United-puolustus tulee olemaan tällä kaudella kovilla, mikä luonnollisesti tarkoittaa runsaasti nollapelejä. Manchester United kohtaa seuraavan ”TOP6-vastustajansa” vasta syyskuun lopulla, kun joukkue isännöi Arsenalia.

Ederson, Manchester City – £6.0m

Alissonin kanssa samaa hintaluokkaa oleva Ederson voi olla nappivalinta FPL-joukkueesi maalille. Manchester City päästi viime kaudella vain yhden maalin enemmän kuin Liverpool, joten nollapelejä on varmasti luvassa. City kohtaa seuravaaksi Tottenhamin, joka ei onnistunut joukkueiden viime kohtaamisessa kertaakaan maalinteossa. Sen jälkeen luvassa on neljä entistä helpompaa peliä.

Jordan Pickford – £5.5m

Evertonin ja Englannin ykkösmaalivahti Jordan Pickford piti avausottelussaan nollat, kun liverpoolilaisseura jäi Crystal Palacen isäntänä 0-0-tasapeliin. Kahteen huipputorjuntaan venynyt veskari ei kohtaa kuin kaksi ”TOP6-joukkuetta” seuravaan 14 ottelukierroksen aikana, joten pisteitä voi ropista vielä pitkän aikaa. Everton on tunnetusti vahva puolustussuuntaan, joten Pickford voi olla täydellinen valinta Alissonin tilalle.

Premier League

@premierleague
Only @ManCity (13) have kept more #PL clean sheets so far in 2019 than @Everton (11)

#CRYEVE

Muista myös osallistua Valioliiga.comin FPL-sarjoihin ja ryhdy taisteluun huippupalkinnoista! Liity ilmaiseksi:

Valioliiga.comin Klassinen Liiga
Koodi: m7hk36 / liitä se tähän / linkki sarjataulukkoon

Valioliiga.comin H2H Liiga
Koodi: egt2jb / liitä se tähän / linkki sarjataulukkoon

Fantasy Premier Leaguen virallinen puhelinsovellus:
Play-kauppa / App-store