Norwich kohtaa lauantaina sarjan häntäpäähän povatun Newcastlen kotonaan. Norwich-hyökkääjä Teemu Pukilta odotetaan jälleen tehoja.

Carrow Roadilta tuskin tunnelmaa puuttuu, kun Norwich pelaa ensimmäisen valioliigaottelunsa kotiyleisönsä edessä kuuden vuoden tauon jälkeen. Avausottelussa Liverpool oli kotikentällään selvästi parempi lukemin 4-1, mutta Newcastlea vastaan sarjanousijalla on ehdottomasti saumansa.

Vedonlyöntiyhtiö Betsson uskoo, että Norwich lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Newcastle hävisi avauskierroksella kotikentällään Arsenalille niukasti 0-1. Norwichin voitolle Betsson tarjoaa kertoimen 2.27, kun taas Newcastlen vierasvoitto toisi rahat takaisin 3,45-kertaisesti.

Pukki iski Norwichin kauden ensimmäisen osuman Liverpoolia vastaan tuttuun tapaan boksin sisältä toisella kosketuksellaan. Betsson pitää kertoimien valossa Pukkia todennäköisimpänä maalintekijänä Newcastlea vastaan.

Pukki on myös ottelun todennäköisin avausmaalin tekijä. Lisäksi peliyhtiö on laittanut Pukin puskumaalille pienimmän kertoimen kaikista pelaajista. Viime kaudella Pukki iski Englannin Mestaruussarjassa 29 osumaa, joista vain yksi oli päämaali. Siinä mielessä Pukin puskumaalin kerroin on vähintäänkin yllättävä.

Norwich-Newcastle pelataan lauantaina kello 17. Ottelu näkyy Viasatin kanavilta sekä Viaplaysta suorana lähetyksenä.

Lähde: Betssonin tiedote