Norwichin suomalaishyökkääjä Teemu Pukki on ollut alkukaudesta sellaisessa lennossa, että vedonlöyntiyhtiöt ovat joutuneet varautumaan koviin tappioihin. Pukki on iskenyt kahteen ensimmäiseen peliin neljä maalia.

Peliyhtiö Betsson kertoo, että Pukin osumatarkkuus on tuottanut yhtiölle jo kymmenientuhansien eurojen tappiot. Useat vedonlyöjät ovat nimittäin uskoneet Pukin viimeistelytarkkuuteen. Peliyhtiössä pelätäänkin jo sitä, mihin Pukki vielä tällä kaudella yltää.

Pukin maalipörssin voitolle annettiin ennen kauden alkua kerroin 151. Liverpoolia vastaan Pukki avasi maalihanat Valioliigassa, jonka jälkeen kerroin putosi 101:een. Newcastlea vastaan tulleen hattutempun jälkeen maalipörssin voiton kerroin on enää 28.

Tällä hetkellä Pukin todennäköisin maalimäärä kertoimien valossa on 16-19 osumaa. Silloin Pukki olisi ainakin lähellä uutta suomalaispelaajan maaliennätystä Valioliigassa. Mikael Forssel iski kaudella 2013-14 Birminghamissa 17 osumaa, mikä on nykyinen ennätys.

Lauantaina Pukin edustama Norwich kohtaa Chelsean kotikentällään. Chelsea lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta Pukki keikkuu yhä todennäköisten maalintekijöiden kärkikahinoissa. Pukki on nimittäin Chelseaa vastaan ottelun toiseksi todennäköisin maalintekijä Chelsea-hyökkääjä Tammy Abrahamin jälkeen.

Lähde: Betssonin tiedote