Unai Emery on vahvistanut, että Arsenalin pitkäaikainen pelaaja Nacho Monreal saattaa lähteä vielä tänä kesänä. Espanjalaislehtien mukaan 33-vuotias laitapuolustaja on lähellä siirtyä Real Sociedadiin.

Arsenal-manageri on myös kritisoinut Englannin uutta siirtoikkunasäädöstä. Vaikka muualla Euroopassa siirtoja voi suorittaa vielä syyskuun 2. päivään saakka, Englannissa ikkuna sulkeutuu juuri ennen uuden kauden alkua.

– Tämä on yksi ongelma mistä meidän on keskusteltava tulevien päivien aikana, koska Euroopassa he eivät sulje siirtoikkunaa vielä. Se ei ole normaalia, että suljemme ikkunan kaksi viikkoa ennen muita Euroopan sarjoja, koska meidän joukkueemmekaan ei ole täysin lukittu tällä hetkellä, Emery kertoi lehdistölle Liverpool-tappion jälkeen.

– Jotkut pelaajat voivat lähteä, mutta me emme voi hankkia ketään tilalle. Joidenkin pelaajien tulevasuus riippuu hieman tilanteesta. Nachon kohdalla yksi vaihtoehto on avoinna ja me tulemme keskustelemaan siitä.

Monreal, joka siirtyi Emiratesille Malagasta vuonna 2013, on avannut Arsenalin kaikki kolme valioliigaottelua tällä kaudella. Vaikka Emeryllä olisikin puolustajalleen käyttöä, espanjalaispelaaja olisi halukas palaamaan kotimaahansa.