Crawley Townin manageri Gabriele Cioffi myöntää avoimesti, että vierasjoukkue Norwich City on suursuosikki Liigacupin tämän illan kohtaamisessa.

Kakkosliigassa pelaavalle Crawleylle kamppailu on erityinen, sillä Broadfield Stadiumilla vierailee vain harvoin pääsarjatason joukkueita.

– Siitä on pitkä aika, kun tämä seura on haastanut valioliigaseuran. Se on tärkeätä meille. Se on tärkeätä kaupungille. Se on tärkeätä kannattajille, italialainen Cioffi sanoo.

– Meille se on win-win -tilanne, koska isännöimme valioliigaseuraa ja meillä on ehkä yhden prosentin mahdollisuus pelin voittamiseen. Aiomme taistella sen yhden prosentin eteen.

Norwichin manageri Daniel Farke paljastaa, että kokoonpanoon tulee useita muutoksia viikonlopun liigakierrokselta.

– Cupissa on sama prioriteetti kuin liigapeleissä, mutta meidän pitää lepuuttaa joitakin pelaajia. Luotan kaikkiin pelaajiini. Se on nopea täyskäännös, joten on tärkeätä tuoda kentälle tuoreita pelaajia.

– Chelsea-pelin henkinen ja fyysinen painolasti oli hankala. En usko siihen, että muutoksia kannattaa tehdä liikaa. Se ei ole tervettä, mutta aion tehdä enemmän kuin kaksi tai kolme muutosta.

Lähteet: Eastern Daily Press, Norwichin verkkosivut