Chelsea aloitti Mestarien liigan lohkovaiheensa 1−0-tappiolla Valencialle. Seuraavissa peleissä haaste ei helpotu, sillä lontoolaiset kohtaavat sunnuntaina Valioliigassa Mestarien liigan hallitsevan voittajan Liverpoolin.

Valovoimaisen lähdön kaudelleen saanut Chelsean hyökkääjä Tammy Abraham oli syystäkin pettynyt joukkueensa lopputulokseen Mestarien liigan avauskierroksella. Hän käänsi silti katseensa jo tuleviin koitoksiin.

− Sunnuntaina luonnettamme testataan. Voimme kanavoida kiukkumme Liverpooliin, Abraham latasi ESPN:n mukaan.

Vasta 21-vuotias hyökkääjälupaus on tehnyt Valioliigassa viiteen otteluun peräti seitsemän maalia. Viime kaudella Mestaruussarjan maalintekijätilaston voitosta Teemu Pukin kanssa kamppaillut Abraham povasi sunnuntain kamppailusta kovaa.

− Se on valtava peli, molemmat janoavat voittoa, Abraham arvioi molempien seurojen kärsittyä tappion Mestarien liigassa.