Mestaruussarjassa pelaavan Derbyn pelaajia Tom Lawrencea ja Mason Bennettiä syytetään rattijuopumuksesta.

Lawrence, 25, ja Bennett, 23, pidätettiin tiistai-iltana hieman ennen keskiyötä heidän törmäiltyä autoillaan. Kumpikaan pelaaja ei loukkaantunut vakavasti, mutta Lawrence vietiin varotoimenpiteenä sairaalaan hänen osuttua Range Rover Sportillaan katutolppaan.

Pelaajien on määrä esiintyä oikeudessa 15. lokakuuta.

Lawrence on pelannut 20 ottelua Walesin A-maajoukkueessa. Hän siirtyi Derbyyn kesällä 2017 Leicesteristä. Bennett on entinen Englannin nuorten maajoukkuepelaaja. Hänestä tuli Derbyn seurahistorian nuorin pelaaja, kun hän asteli vuonna 2011 kentälle Middlesbrough’ta vastaan 15 vuoden ja 99 päivän iässä.

Derbyn tiedottaja kertoi Telegraph-lehdelle, että seura on tietoinen tiistain tapahtumista, mutta se ei halunnut kommentoida asiaa oikeustoimien ollessa vielä kesken. Derby on käynnistänyt tapauksesta sisäisen tutkinnan.

Lähteet: BBC, Telegraph