Manchester United ja Wolverhampton olivat pelivuorossa Eurooppa-liigan lohkovaiheen toisella kierroksella kello 19.55 alkaneissa otteluissa. Unitedilla oli vastassa Hollannissa AZ Alkmaar ja Wolves vieraili Beşiktaşin kotona Turkissa.

Wolverhamptonille ilta oli riemukas. Ottelu pysyi lisäajan viimeiselle minuutille saakka maalittomana, kunnes Rúben Nevesin keskitys tavoitti rangaistusalueella Wilfried Bolyn, joka potkaisi pallon ohi kotijoukkueen Loris Kariusin yleisön tyrmistykseksi. Wolves voitti 1−0.

Manchester United puolestaan ei onnistunut tekemään maalia AZ Alkmaaria vastaan. Joukkueet pelasivat maalittoman tasapelin. Manchesterilaiset olivat vaikeuksissa etenkin ottelun alkupuolella, sillä AZ sai ensimmäiseen 20 minuuttiin seitsemän kulmapotkua.

Wolverhampton hävisi ensimmäisen kierroksen ottelunsa Sporting Bragalle, joten joukkue nousi kolmeen pisteeseen. Manchester United on neljässä pisteessä voitettuaan avauskierroksella FC Astanan.

Englantilaisjoukkueista Arsenal pelaa myöhäisillan ottelussa Standard Liègeä vastaan. Arsenalilla on alla vierasvoitto Eintracht Frankfurtista.