Tottenham kärsi syyskuun lopussa nöyryyttävän tappion, kun se hävisi liigacupin kolmannella kierroksella Kakkosliigan Colchester Unitedille.

Ottelu oli 90 minuutin täyttyessä lukemissa 0-0, vaikka Tottenham vaihtoi kentälle Son Heung-Minin, Christian Eriksenin ja Erik Lamelan. Colchester voitti rangaistuspotkukilpailun 4-3 ja kohtaa seuraavalla kierroksella Crawley Townin, joka pelaa niin ikään neljänneksi korkeimmalla sarjaportaalla.

Colchester taisteli syyskuussa voiton Tottenhamin Valioliiga-tähdistä. Kuva: Getty Images.

Tiistaina Tottenham sai eräänlaisen revanssin, kun sen alle 21-vuotiaiden joukkue voitti Colchesterin EFL Trophyssa. Tällä kertaa tilanne oli varsinaisella peliajalla 1-1, mutta pilkuilla Tottenham oli parempi lukemin 6-5.

Tottenhamin joukkueessa ei ollut tiistaina yhtään samaa pelaajaa kuin liigacupin koitoksessa, mutta Colchesterin tiistain pelaajista jopa 12 oli todistamassa myös syyskuun näytöstä.

Tuloksia vertailtaessa Tottenhamin edustusjoukkueen syyskuinen räpellys näyttää entistä pahemmalta, mutta Spursin kannattajat osasivat suhtautua sosiaalisessa mediassa asiaan myös huumorilla.

– Pitäkää Mikki Hiiri -voittonne liigacupissa. Nämä ovat niitä voittoja, jotka merkitsevät jotain, vitsaili yksi.

https://twitter.com/thfcbxn/status/1181672463266144257

– Miltä nyt tuntuu? jatkoi toinen.

Eashan

@EashN17

Colchester United FC

@ColU_Official
It finished 5-6 to Tottenham in the penalty shoot out. #ColU
How does it feel now boys

– Ottakaa siitä, kiteytti kolmas.

https://twitter.com/robert_120504/status/1181670607349567496