Englannin neljänneksi korkeimmalla sarjaportaalla, Kakkosliigassa, pelaava Colchester United oli torstaina revetä riemusta, kun se sai kuulla tulevan vastustajansa liigacupissa.

Colchester kohtaa joulukuussa kolmatta kertaa historiansa aikana Manchester Unitedin, jonka kotistadionille, Old Traffordille, se pääsee ensimmäistä kertaa.

Manchester United on voittanut kummatkin aiemmat kohtaamiset. Kaudella 1978-79 se pudotti Colchesterin FA Cupin viidennellä kierroksella maalein 1-0 ja kaudella 1983-84 se voitti Colchesterin liigacupissa 2-0.

[readmore from=Liigacup]

Colchester United on liigacupin jäljellä olevista kahdeksasta joukkueesta heikoiten rankattu, sillä se on niistä ainoa, joka pelaa Kakkosliigassa. Ykkösliigan Oxford United isännöi puolivälierässä Manchester Cityä, ja kaksi muuta kohtaamista ovat Valioliigan joukkueiden välillä.

– Kaikki ovat mielissään arvonnan tuloksesta. Jalkapallo on tällaisia päivä varten. Aiomme nauttia jokaisesta minuutista, kommentoi Colchesterin puheenjohtaja Robbie Cowling BBC:n mukaan.

Colchester United on kaatanut tämän kauden liigacupissa jo Swindon Townin, Crystal Palacen, Tottenhamin ja Crawley Townin. Se pelaa puolivälierävaiheessa ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1974.

Kilpailun viisinkertainen voittaja Manchester United on pudottanut tällä kaudella Rochdalen ja Chelsean. Manchesterilaiset aloittivat liigacupin vasta kolmannelta kierrokselta, koska he pelaavat Euroopassa.

Liigacupin puolivälieräpelit pelataan 16. joulukuuta alkavalla viikolla.

Voit katsoa alla olevasta twiitistä Colchesterin joukkueen reaktion arvonnan tulokseen. Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tämän linkin takaa.

BBC Essex

@BBCEssex

BBC Essex

@BBCEssex
.@ColU_Official manager John McGreal says - if you can hear him - the opposition isn’t important in the @Carabao_Cup quarter finals.
This is the moment @ColU_Official reacted to the news of their away tie to @ManUtd in the @Carabao_Cup quarter finals 🏆⚽️🍾