Ajax-hyökkääjä Dusan Tadic antoi 4-4 -tasatulokseen päättyneen Chelsea-ottelun jälkeen sanansa säilän heilua vapaasti, erotuomari Gianluca Rocchin suuntaan.

Amsterdamilaiset olivat kyykyttämässä Stamford Bridgen isäntiä vielä tunnin pelin jälkeen, tilanne oli 1-4. Pian kuitenkin Ajax-topparit Daley Blind ja Joel Veltman ajettiin toisilla varoituksillaan kentältä, ja Chelsealle tuomittiin rankkari. Tätä ennen Cesar Azpilicueta oli ehtinyt kaventaa tilanteeksi 2-4.

– Meidän pitäisi nyt puhua siitä, miten kauniisti pelasimme, ja miten johdimme reilusti. Peli oli kontrollissa, kunnes yksi mies varasti kaiken.

Entinen Southampton-kärki sanoi lähes kaikkien mainittujen tuomioiden menneen väärin.

– Me näimme tilanteen. Daleya rikottiin ensin, joten varoitusta ei olisi pitänyt antaa. Veltmanin ei olisi myöskään pitänyt saada toista keltaista. Sitä myöten myös rankkarituomio meni väärin. En ole elämässäni nähnyt tällaista, kolminkertaista rangaistusta.

– En haluaisi puhua muista. Haluaisin puhua siitä, miten Ajax oli Chelseaa parempi. Ne puheet jäävät nyt, koska yksi mies tuhosi kaiken.

Lähde: Daily Mail