West Hamin manageri Manuel Pellegrini saa vielä seurajohdolta armonaikaa, vaikka hän on johdattanut joukkueensa jo seitsemään peräkkäiseen voitottomaan otteluun.

Hammers aloitti kauden vahvasti ja vaikutti taistelevan europaikoista, mutta se on valahtanut tasaisessa sarjataulukossa tuntuvasti alaspäin aina 16. sijalle asti.

BBC:n mukaan West Hamin seurajohdolta löytyy ymmärrystä joukkueen hankalalle maalivahtitilanteelle. Ykköstorjuja Łukasz Fabiański on ollut loukkaantumisen takia sivussa jo viidestä sarjapelistä, ja hänen odotetaan palaavan tositoimiin vasta tammikuussa.

Häntä on tuurannut kesällä hankittu Roberto, joka on päästänyt noissa viidessä pelissä yhteensä 11 maalia. Lisäksi Roberto, 33, torjui West Hamin maalilla myös liigacupin kolmannella kierroksella, kun joukkue hävisi Ykkösliigan (kolmas sarjataso) Oxford Unitedille 0-4.

Kolmantena vaihtoehtona tolppien väliin on seuralegenda Alvin Martinin 33-vuotias poika David, joka ei ole vielä debytoinut lontoolaisten paidassa.

BBC:n lähteiden mukaan tilannetta on luonnehdittu seuran sisällä ”painajaismaiseksi”, ja puolustajien itseluottamus on ollut todella kovalla koetuksella.

Pellegrini on saanut jo paljon kritiikkiä, mutta BBC:n mukaan myös urheilutoimenjohtaja Mario Husillosin asema seurassa on vaakalaudalla.