Liverpoolin entinen puolustaja Phil Thompson on paljastanut, kuinka Jürgen Kloppilla oli tilaisuus siirtyä Borussia Dortmundista Manchester Unitediin Sir Alex Fergusonin jäätyä eläkkeelle vuonna 2012.

Kaiken takana oli kuitenkin nainen, niin kuin iskelmälaulajaduo Matti ja Teppo ovat jo pitkään laulaneet. Thompsonin mukaan Klopp nimittäin kieltäytyi Unitedin tarjouksesta, koska hänen vaimonsa ei nähnyt siirtoa ”sopivana”.

Manchester United oli hyvin kiinnostunut Kloppista, mutta valitsi pitkän etsinnän jälkeen David Moyesin. Klopp jäi Dortmundiin, mutta jätti seuran lopulta vuonna 2015, siirtyen muutamaa kuukautta myöhemmin Anfieldille.

– Haastattelin Kloppia Skylle, ja kysyin häneltä, ovatko hän ja Liverpool luotu toisiaan varten, Thompson kertoi tanskalaiskanava TV2:lle.

– Hän katsoi minua ja kysyi: ”Kuinka niin?”

[readmore from=Liverpool]

– Sitten Klopp kertoi minulle, että hän olisi voinut siirtyä Manchester Unitediin, mutta hänen vaimonsa ei nähnyt sitä sopivana. Kun Liverpool saapui [tarjouksensa kanssa], hänen vaimonsa sanoi sen olevan oikea päätös.

– Tässä kaikessa on minusta jotain outoa. Minusta hänet on suorastaan luotu Liverpoolia varten, Thompson lisäsi.

Viime kaudella Klopp johdatti Liverpoolin seuran historian kuudenteen Mestarien liigan voittoon. Joukkue johtaa tällä hetkellä Valioliigaa kahdeksan pisteen erolla lähimpiin kilpailijoihinsa Leicesteriin ja Chelseaan.

Lähde: Daily Mirror