Manchester Unitedin keskuspuolustaja Victor Lindelöf on myöntänyt ikävöivänsä seuran entistä manageria José Mourinhoa jalkapallon parissa.

Mourinho sai potkut Unitedista joulukuussa 2018, eikä ole vielä tehnyt paluuta valmennushommiin. Lindelöf siirtyi Mourinhon alaisuuteen SL Benficasta kesällä 2017, nousten ajan kanssa yhdeksi Manchester Unitedin tärkeimmistä pelaajista.

Lindelöfin vakuuttavat otteet eivät myöskään ole jääneet huomaamatta hänen kotimaassansa. Lindelöf valittiin maanantaina Ruotsin vuoden pelaajaksi toista kertaa peräkkäin. Samaan saavutukseen on pystynyt vain Manchester Unitedin entinen kärkimies Zlatan Ibrahimović.

Victor Lindelöf

@vlindelof
Proud. Honoured. Humbled. Thank you 🇸🇪

Voitettuaan Ruotsin Guldbollenin puolustaja kertoi portugalilaisvalmentajan tärkeydestä hänen urakehityksensä kannalta, muistellen heidän yhteisiä aikojaan lämmöllä.

– Hän on, loppujen lopuksi, yksi maailman parhaista valmentajista ja hänen tulisi saada työpaikka yhdestä maailman suurimmista seuroista. Ikävöin häntä jalkapallossa, Lindelöf kertoi Aftonbladetille.

– Hän on mahtava valmentaja ja hieno persoona, ja olen hänelle paljon velkaa. Hän oli se, joka antoi minulle täällä mahdollisuuden, joka toi minut kaiken tämän keskelle. Minulla on kaikki maailman arvostus häntä kohtaan, ja arvostan kaikkea mitä hän on sanonut ja tehnyt minun vuokseni, sapiskasta haleihin.

25-vuotias Lindelöf on pelannut 13 ottelua Unitedin paidassa tällä kaudella, jääden paitsi vain yhdestä valioliigapelistä – Manchester Unitedin 0-1-tappiosta Newcastlea vastaan lokakuun alussa.