Premier League julkaisi tänään listan eniten torjuntoja kaudella tehneistä valioliigamaalivahdeista.

Listan kärjessä komeilee Arsenalin Bernd Leno, jolla on tilillään jo 49 torjuntaa. Toisaalta Gunnersin verkkoon on uponnut 17 kertaa. Kaikki kunnia saksalaisveskarille, jolla kuitenkaan töitä ei näin usein pitäisi olla. Sama pätee muuhun ”listakärkeen”.

Leno on torjunnoillaan kuitenkin onnistunut pitämään joukkueensa jonkinasteisessa linjassa; Arsenal on maaottelutauolla Valioliigan sijalla kuusi.

Seuraavina listalla on Aaron Ramsdale, jonka joukkue Bournemouth löytyy sijalta yhdeksän. Ramsdalen kanssa yhtä monta kertaa on torjunut Mat Ryan, jonka Brighton majailee sarjassa yhdentenätoista. Loput tämän listauksen kärkinimien joukkueista ovat kaikki putoamisrajan alla.

Premier League

@premierleague
You shall not pass 💪

#PL