Manchester United hävisi Eurooppa-liigan lohkovaiheen kamppailussa torstaina FC Astanan vieraana lukemin 2-1. Manchesterilaiset olivat kuitenkin varmistaneet jo jatkopaikkansa lohkosta ennen torstain ottelua.

Lue lisää tästä.

United lähti otteluun erittäin nuorella ja kokemattomalla miehistöllä. Ethan Laird, Bernard Di’Shon ja Dylan Levitt tekivät debyyttinsä manchesterilaisten edustusjoukkueessa.

OptaJoe

@OptaJoe
22y 26d - With an average age of 22 years & 26 days old, @ManUtd's starting XI against Astana is the youngest they have ever named for a match in major European competition (excluding qualifiers). Babes.

– Heidät (nuoret pelaajat) pitää laittaa kentälle, ennen kuin tiedämme, ovatko he riittävän hyviä tälle tasolle. Debytantit (Levitt, Di’Shon ja Laird) olivat mielestäni loistavia tänään, norjalainen sanoi MUTV:lle ottelun jälkeen.

– Jotkut nuorista pelaajistamme hyötyisivät siirrosta lainalle muualle. Totta kai he tarvitsevat aikuisten pelejä, ja tämä oli osalle vasta ensimmäinen kokemus siitä. Muutamat heistä koputtelevat jo ovia meidän edustusjoukkueeseen, Solskjær jatkoi.

– Haluamme voittaa päätöskamppailumme AZ Alkmaaria vastaan. Uskon, että osa nuorista tänään pelanneista pelaajista pelaavat myös siinä ottelussa, norjalaismanageri päätti.