Arsenal hävisi torstaina Brightonille 1-2-lukemin Emirates Stadiumilla. Ottelun loppuhetkillä tarkkaavaiset katsojat saattoivat huomata, että kotijoukkue haki tasoitusosumaansa yhden miehen vajaalla.

Tykkimiesten kapteeni Pierre-Emerick Aubameyang oli nimittäin päättänyt lähteä kaksi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä vessaan. Tähtihyökkääjä oli muutaman minuutin verran poissa pelistä, kun Arsenal haki tasoitusta Brightonin johtaessa peliä.

Arsenalin kannattajat saattoivat pahoittaa mielensä tähtipelaajansa tempauksesta, sillä Aubameyangin ollessa poissa, Freddie Ljungbergin joukkue yritti nousta pisteille ilman varsinaista kärkimiestä. Toisen puoliajan alussa maalin tehnyt Alexandre Lacazette oli nimittäin otettu vain hetkeä ennen vaihtoon.

Ljungberg ei itse huomannut Aubameyangin poistumista ennen kuin hän palasi kentälle vaihtopenkin kautta. Hän ei paljastanut, minkä takia Aubameyang lähti käymään vessassa, mutta puolusteli kapteeninsa päätöstä poiketa miesten huoneessa tappioasemasta huolimatta.

– Minä en itse asiassa edes huomannut, että hän poistui kentältä. Näin vain hänen menevän takaisin oltuaan poissa pari minuuttia, Ljungberg kertoi ottelun jälkeen Goalille.

– Jos pitää mennä, niin silloin pitää mennä, mutta jos on paha olo, niin on paha olo. Sille ei vain voi mitään.

SPORTbible

@sportbible
In the 88th minute, Pierre-Emerick Aubameyang decided it was time to go to the toilet, despite being 2-1 down.🤦‍♂️

The funny this is, Freddie Ljungberg didn’t even notice he went off. The banter continues.