Marcus Forss oli hienossa iskussa, kun Wimbledon pelasi vieraissa Boltonia vastaan Ykkösliigan kamppailussa.

Avausosumansa Forss iski 41. minuutilla pitkän juoksun päätteeksi. Tuo maali vei Wimbledonin 1-0-johtoon.

Pigott takes it away from the Bolton player and springs Marcus Forss onto a phenomenal run with a wonderful finish to put Wimbledon 1-0 right before halftime. #AFCW

Bolton tasoitti, mutta 82. minuutilla Forss iski toistamiseen – tällä kertaa erikoistilanteen seurauksena. Se oli Forssille jo kauden yhdeksäs liigaosuma. Suomalainen nousi sarjan maalipörssissä viidenneksi.

Marcus Forss! A second goal. Allowed an undefended header and an unobstructed second attempt to blast it into the goal to bring Wimbledon back into the lead. 2-1 #AFCW

Forssin maalit eivät lopulta kovin paljon lohduttaneet, sillä Bolton nousi 2-2-tasapeliin lisäajan viidennellä minuutilla.

19 kierroksen jälkeen Wimbledon on Ykkösliigassa sijalla 19. Putoamisviiva kummittelee vain kolmen pisteen päässä.

Entä muut suomalaiset?

Ykkösliigassa nähtiin myös suomalaisvoittaja. Anssi Jaakkolan Bristol Rovers oli jo 0-2-tappiolla, mutta toisella puoliajalla joukkue iski peräti neljä maalia ja nousi 4-2-voittoon. Jaakkolan Rovers on kerännyt 18 pelaamastaan ottelusta 31 pistettä. Sillä irtoaa tässä vaiheessa viides sija.

Mestaruussarjassa Niki Mäenpää istui koko ottelun penkillä, kun hänen edustamansa Bristol City kaatoi vieraissa Fulhamin maalein 2-1. City nousi voiton ansiosta jo neljänneksi – tasapisteisiin juuri Fulhamin kanssa.

Mäenpään tavoin Jaakko Oksanen seurasi tapahtumia penkiltä, kun Brentford kävi häviämässä Sheffield Wednesdaylle lukemin 1-2. Brentford on 20 ottelun jälkeen Mestaruussarjassa sijalla yhdeksän.