Manchester Unitedin entinen keskikenttäpelaaja Nicky Butt pitää laituri Adnan Januzaj’ta, 24, suurimpana pettymyksenä Old Traffordilla.

Januzaj teki kaksi maalia Sunderlandin verkkoon lokakuussa 2013 – ollessaan ensimmäistä kertaa Unitedin avauskokoonpanossa. Kaikki näkivät nuorukaisen potentiaalin, mutta kehitys ei jatkunut toivotunlaisena.

– Luultavasti Ryanin (Giggs) jälkeen en ole nähnyt pelaajaa, joka olisi ollut yhtä hyvä. Hän oli uskomaton, edelleen seuran leivissä työskentelevä Butt sanoo ESPN:n haastattelussa.

– Minun silmissäni hänestä olisi pitänyt tulla supertähti maailmalle. Hän pelaa edelleen jalkapalloa ammatikseen (Real Sociedadissa) ja tekee hyvän uran. Hän on varmasti miljonääri eikä joudu menemään nukkumaan miettien, mitkä laskut maksaisi. Hänestä olisi kuitenkin pitänyt tulla supertähti.

Butt muistuttaa, että lahjakkuuden avulla pääsee Unitedin portista läpi, mutta luonne ja sitoutuneisuus takaavat seurassa pitkän uran.