Englannin liigacup on edennyt puolivälierävaiheeseen, jonka ottelut pelataan tänään ja huomenna.

Pääsarjatasolta mukana ovat Aston Villa, Liverpool, Everton, Leicester, Manchester City ja Manchester United. Alempia sarjatasoja edustavat Ykkösliigan Oxford United ja Kakkosliigan Colchester United.

Ennakkoon mielenkiintoisin ottelu pelataan varmasti Birminghamissa, jossa Aston Villa isännöi Liverpoolia. Villa Parkille ei kuitenkaan saavu Jürgen Klopp supertähtineen, vaan jotain ihan muuta.

Aston Villa-Liverpool

Tiistai 21.45, Viasat Urheilu & Viaplay

Liverpool päätyi otteluruuhkan ja aikatauluongelmien takia erikoiseen ratkaisuun. Tänään illalla Aston Villaa vastaan pelaavat käytännössä seuran reservit ja juniorit, koska manageri Jürgen Klopp ja Liverpoolin ykkösjoukkue ovat jo Qatarissa, jossa he aloittavat seurajoukkueiden MM-turnauksen huomenna.

Villaa vastaan puikoissa on Liverpoolin alle 23-vuotiaiden joukkueen valmentaja Neil Critchley, joka kommentoi erikoista tilannetta maanantaina lehdistötilaisuudessa.

– Päätös tehtiin tietenkin minun yläpuolellani. Se oli seuran päätettävissä, ja tähän he päätyivät. Tämä on ainutlaatuinen tilanne. En usko, että näin on käynyt ikinä ennen.

– Me yritimme löytää parhaan mahdollisen ratkaisun. Minä ja pelaajamme olemme ne, jotka hyötyvät tästä päätöksestä. Me odotamme sitä innolla. Yritämme antaa aloitusvihellyksestä lähtien kaikkemme kentällä.

Liigacupin puolivälierät

Tiistai

21.45
Aston Villa-Liverpool

Keskiviikko

21.45
Everton-Leicester
Oxford United-Manchester City

22.00
Colchester United-Manchester United