Manchester United voitti Kakkosliigassa pelaavan Colchester Unitedin keskiviikkona liigacupin puolivälierässä 3-0.

Manchester United

@ManUtd
📋 Your #MUFC XI to face Colchester in the #CarabaoCup...

Colchester United FC

@ColU_Official
#ColU starting XI vs Manchester United;

Gerken, Jackson, Bramall, Lapslie, Prosser, Pell, Norris, Comley, Harriott, Eastman, Nouble.

Subs;

Ross, Sowunmi, Brown, Clampin, Stevenson, Gambin, Poku.

Kotijoukkue teki aloitusvihellyksestä lähtien selväksi, mikä on on pelin henki. Manchesterilaiset pitivät palloa omillaan ja rakentelivat hyökkäyksiä maltilla.

Marcus Rashfordin vapaapotku poiki isännille vaarallisen tilanteen, kun Colchesterin maalivahti Dean Gerken pudotti pallon sylistään. Juan Mata yritti kiiruhtaa irtopallolle, mutta Gerken ehti ensin.

Alun hermoilun jälkeen Gerken pelasti Colchesterin useassa tilanteessa.

Puolen tunnin kohdalla Rashfordin olisi pitänyt viedä Manchester United johtoon. Andreas Pereira vippasi pallon hänelle muutaman metrin päähän maalista, mutta Rashford sai hädin tuskin osumaa palloon ja hukkasi siten tuhannen taalan paikan.

Rashfordin vetokengät tuntuivat olevan pahemman kerran hukassa. Old Traffordin kotiyleisökin naureskeli hänelle, kun hyökkääjä laukoi seuraavalla yrityksellään pallon lähes kulmalipulle.

Colchester sai avausjakson ensimmäisen ja ainoan maalintekopaikkansa juuri ennen taukoa, kun se pelasi kulmapotkun lyhyenä. Pallo junailtiin Callum Harriottille, jonka veto viuhui tolpasta ohi.

Tauolle mentäessä pallonhallinta oli Manchester Unitedin hyväksi 80-20. Kotijoukkueella oli ensimmäisellä puolikkaalla 13 maalintekoyritystä ja vierailla yksi.

Colchester oli yllättää isännät toisen puoliskon alussa, kun se eteni oikealta laidalta ja petasi vetopaikan Ryan Jacksonille. Laitapakin kuti päätyi kuitenkin suoraan Sergio Romeron käsiin.

Argentiinalaisvahti heitti pallon nopeasti Nemanja Matićilke, joka latasi pitkän syötön vasempaan laitaan Rashfordille. Ensimmäisellä jaksolla paikkoja hukannut hyökkääjä kiihdytti hurjaan vauhtiin ja ajoi kohti keskustaa. Rashford jallitti vetoharhautuksella kaksi Colchesterin pelaajaa ennen kuin tykitti lopulta pallon voimalla ylänurkkaan. 1-0.

14 - Marcus Rashford has scored 14 goals in all competitions for Manchester United this season - his best tally in a single campaign for the club. Evolution.

Hetkeä myöhemmin Manchester United ratkaisi jo ottelun. Tällä kertaa kotijoukkue rakensi maltillisen hyökkäyksen oikealta laidalta. Mason Greenwood haki keskityksellään Rashfordia, mutta pallo menikin Colchesterin Jacksonin jalan kautta sisään. 2-0.

Tunnin kohdalla kotijoukkue iski jälleen. Mata löysi taiturimaisella syötöllä linjan takaa Rashfordin, joka jatkoi pallon ensikosketuksellaan Anthony Martialille. Ranskalaishyökkääjän tarvitsi enää yltää palloon. 3-0.