Everton jäi lauantaina maalittomaan tasapeliin Arsenalin kanssa Goodison Parkilla (lue otteluraportti). Everton nimitti Carlo Ancelottin uudeksi managerikseen reilu tunti ennen ottelun alkua, minkä takia vastuun Arsenal-kamppailusta otti vielä väliaikaisluotsi Duncan Ferguson.

15. sijalle noussut Everton on kerännyt viisi pistettä Valioliiga-otteluistaan Arsenalia, Chelseaa ja Manchester Unitedia vastaan. Carabao Cupista joukkue putosi aiemmin tällä viikolla, kun se hävisi rangaistuspotkukilpailussa Leicesterille.

Lehtereiltä ottelua seurannut Ancelotti tekee Everton-debyyttinsä Tapaninpäivän kotiottelussa Burnleya vastaan. Ferguson tulee pysymään ykkösjoukkueen apuvalmentajana, mutta olisi valmis jakamaan managerin hommat myös Ancelottin kanssa.

– Se [Ancelottin palkkaaminen] on loistavaa. Tällaisilla meriiteillä varustettu kaveri tulossa tänne – se on fantastinen asia tälle seuralle, Ferguson kertoi pelin jälkeen BT Sportille.

– Toivottavasti ehdimme juttusille punaviinin äärelle myöhemmin tänään. Ehkä juotan hänelle muutaman pullon punaviiniä ja minusta tulee uusi co-manager tai jotain, Ferguson vitsaili.