Hiekka Manuel Pellegrinin tiimalasissa on käymässä vähiin. West Ham on antanut chileläisluotsille hänen viimeisen tilaisuuden välttyä potkuilta tapaninpäivän Crystal Palace -tappion jälkeen.

Syvissä vesissä makoileva West Ham on voittanut viimeisestä 12 Valioliiga-ottelustaan vain kaksi peliä, kaataen sekä Chelsean että Southamptonin 1-0-lukemin vieraissa. Tappioita on kertynyt samassa ajassa peräti kahdeksan kappaletta. Lontoolaisjoukkue on sarjataulukon 17. sijalla, vain pisteen verran pudotusviivan yläpuolella, eikä Pellegrinin tilanne näytä hyvältä.

The Timesin mukaan Pellegrinillä on kaksi ottelua aikaa vakuuttaa West Hamin johtoporras ja välttyä potkuilta. Entisen Manchester City -valmentajan ryhmä isännöi seuraavissa otteluissaan Leicesteriä ja Bournemouthia.

Jos West Ham ei yllä positiivisiin tuloksiin tulevissa otteluissaan, seura tulee olemaan yhteydessä David Moyesiin. Moyes otti väliaikaisesti ohjat West Hamista myös kaudella 2017-18, jolloin hän ohjasi putoamisvaarassa olleen Hammers-joukkueen takaisin turvallisille vesille.

Times ei tiedä, onko seura valmistautunut tarjoamaan Moyesille väliaikaista vai vakituista työtä. Ottaen kuitenkin huomioon kauden aiemmat spekulaatiot Pellegrinin potkuista ja Moyesin potkuista, potentiaalisen sopimuksen voisi luulla olevan aluksi vain väliaikainen.