Valioliiga on vasta ylittänyt puolivälin, mutta vedonlyöntitoimistot ovat jo kahdesta asiasta varmoja: Liverpool voittaa mestaruuden ja Norwich putoaa liigasta.

Liverpool on pelannut yhden ottelun muita kärkijoukkueita vähemmän, mutta on silti 13 pistettä Leicesteriä ja 14 pistettä Manchester Cityä edellä – esimerkiksi Betssonilla Poolin mestaruuskerroin on tällä hetkellä vaivaiset 1.05.

Putoamisvaarassa puolestaan on realistisesti vielä ainakin puolet joukkueista, mutta yhden tilannne on erityisen synkkä: Norwich on päästänyt sarjassa selvästi eniten maaleja, ja 21 tehdystä maalista peräti yhdeksän on ollut Teemu Pukin tekemiä. Putoamisviivan paremmalle puolelle on tällä hetkellä matkaa kuusi pistettä.

Norwichin kerroin sille, että se jää sarjajumboksi, on vain 1.60, kun Aston Villalla lukema on 5.00 ja Watfordilla 7.00. Ja kun kolme joukkuetta valahtaa alaspäin kauden päätteeksi, Betssonin johtopäätös on vielä karumpi: Jos Norwich säilyisi sarjassa, säilymiseen nyt uskova vedonlyöjä saisi rahansa takaisin peräti 5-kertaisesti.

”Kanarialinnuilla” on tänään(kin) edessään tärkeä ottelu. Kotikentällä klo 19.30 on vastassa sarjassa yhdeksäntenä oleva Crystal Palace. Aston Villan vastus on Burnley vieraissa ja Watford isännöi Wolverhamptonia.

Lähde: Betssonin tiedote