Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær haluaa vahvistaa keskikenttäänsä tammikuun siirtoikkunassa. Taustalla ovat ikävät loukkaantumiset.

Solskjær kertoi, että Paul Pogba on kuukauden verran sivussa Man Unitedin keskikentältä, jonka lisäksi Scott McTominay on sivussa valmentajan mukaan kaksi kuukautta. Arsenalia vastaan Unitedin keskikentällä pelasivat Fred sekä Nemanja Matic, jonka on huhuiltu lähtevän seurasta tammikuussa.

Näin ollen Solskjær on pakotettu etsimään vahvistuksia siirtomarkkinoilta.

– Sen (loukkaantumisten) takia meillä on vähemmän vaihtoehtoja ja edessä on paljon pelejä, tärkeitä pelejä. Mutta silti, hankintojen täytyy olla oikeanlaisia, se on iso asia tässä.

– Jos pelaajia on tarjolla ja hankkiminen on mahdollista, aiomme tehdä jotain, ehdottomasti. Etsimme yhtä tai kahta pelaajaa, Solskjær avasi Sky Sportsin mukaan.

United on ainakin huhujen mukaan ollut kiinnostunut Benfican 20-vuotiaasta keskikenttäpelaajasta Gedson Fernandesista, jolla on sopimus voimassa kesään 2023 saakka. Tiettävästi Fernandesin edustajat ovat vierailleet tällä viikolla Englannissa. Fernandes on jäänyt tällä kaudella vähäiselle vastuulle Benficassa.