Internazionale Milanon toimitusjohtaja Giuseppe Marotta on vahvistanut, että seura on kiinnostunut Tottenhamin keskikenttäpelaajasta Christian Eriksenistä, mutta ”minkäänlaisia neuvotteluja” ei ole aloitettu.

Tanskalaistähden sopimus päättyy tämän kauden jälkeen, joten hän on tammikuun alusta lähtien saanut vapaasti neuvotella ulkomaisten seurojen kanssa. Inter on yksi seuroista, jotka on vahvimmin yhdistetty Erikseniin, 27, viime päivinä.

– Tärkeitä pelaajia tarjotaan meille usein. Eriksen on loistava pelaaja, jonka sopimus päättyy kesäkuussa, ja me emme ole olleet yhteydessä Tottenhamiin, kommentoi Marotta Sky Italialle.

– Uskon yhä, että monet joukkueet ovat kiinnostuneita hänestä, ja me emme ole aloittaneet minkäänlaisia neuvotteluja.

– Sanon vain, että hän on tärkeä ja mielenkiintoinen pelaaja. Me etsimme keskikenttäpelaajaa ja laitapelaajaa. Olemme yhteydessä moniin agentteihin kehittääksemme tätä tilannetta.

– Emme ole vielä päässeet ratkaisuun, koska haluamme tehdä kaiken todella rauhallisesti ja pitää rimamme korkealla.

Eriksen sanoi viime kesänä, että hän on ”valmis kokeilemaan jotain uutta”, mutta lisäsi myös, että mahdollisen siirron olisi oltava ”askel ylöspäin”. Tottenhamin päävalmentaja José Mourinho sanoi perjantaina, ettei ole varma, lähteekö Eriksen seurasta tässä kuussa.